About


Welkom op Highlight Update!

Hi guys! Welkom op mijn Lifestyle/Fashion blog! Mijn naam is Cindy en ik ben het gezicht achter de higlights! Ik ben een fulltime tweedejaars bachelor student Communicatie en Informatiewetenschappen  (2e major Algemene Cultuurwetenschappen)  en ben 19 jaar oud. Als de energieke duizendpoot die ik ben verwondert het je vast ook niet dat ik duizend-en-een hobby’s heb. Tegenwoordig leg ik me echter vooral toe op schrijven en houd me verder het liefst bezig met alles wat in/rond en met media, lifestyle en mode te maken heeft. Er zal dus vanalles en nog wat terug komen in mijn Lifestyle/Fashion blog. Van muziek tot comedy, dating advies tot kekke anekdotes: Je maakt het allemaal mee op Highlight Update! Verder is mijn blog ook unisex en en zullen er  met regelmaat ‘special posts’  langskomen.
Heb je verder nog ideeën, vragen of requests over onderwerpen waarover ik geblogd heb of waarover je me graag zou willen zien bloggen: Let me know! (zie Contact)

Veel leesplezier en tot Highlight!

Cindy

15 gedachten over “About”

 1. Het lijkt voor Cindy allemaal appeltje/eitje, maar doe het maar eens na.
  Fantastisch te zien&lezen dat je dit allemaal doet en bijhoudt. Mooi.
  Graag ook wat tekeningen/schetsen van jezelf natuurlijk. Mogen gezien worden.
  Appeltje/eitje? Jawel, de Apple is er nu ook.

  1. Heee! Wat tof dat je hem ook echt opgezocht hebt! Ik zag meteen dat je een echt Zara meisje was, die top en blazer zijn van de zomer collectie van het TRF gedeelte haha, leuke combo trouwens.
   Aah tof dat je hem nog ergens hebt kunnen vinden! Ik moet zeggen dat ik je blogspot thema heel clean vind, echt mooi, leuke outfits posts trouwens. Misschien leuk om in de toekomst ook wat meer tekst erbij te gaan schrijven? 🙂

   X Cindy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Every day a Highlight

%d bloggers liken dit: