Ready to Stop Being a Wallflower

Het is alweer tijden geleden dat ik de blogpen opgepakt heb. Niet uit onwil, nee dat nooit, maar tegenwoordig ga ik door het leven als een ‘overworked student’. En helaas hoort daarbij dat je zeg maar 80% van je tijd mentaal gevloerd bent omdat je moet wennen aan een heel nieuw soort leven. Gelukkig heb ik in de tijd dat ik knock out was ook nog wat momenten kunnen vinden om na te denken welke koers ik wil gaan varen met  Highlight Update. En een ding staat vast, vanaf nu is weer Every day a Highlight, enjoy!

The Perks of Being a Wallflower
Het was weer eens een lange dag geweest, een lange lange dag vol met communicatie theorieën en onderzoeken van wetenschappers die ik zéker niet mocht vergeten nog eens na te lopen bij de voorbereiding van mijn tentamens. Zucht, rennen voor mijn bus, zoals ik dat gemiddeld doe (met mijn swingende leren aktetas achter me aan) zou vandaag geen zin meer hebben. Daarvoor was mijn docent helaas te enthousiast geweest, ik had hem gemist, alweer. Samen met mijn vrienden strompelde ik de uni uit, het weer was aan het veranderen, de temperaturen daalde, de blaadjes vielen van de bomen… de nazomer was officieel voorbij.
Weinig enthousiast loop ik het bushokje tegemoet, de aanblik van een leeg bankje kan me op het einde van de dag bijna zover krijgen dat ik een vreugdedansje doe, bijna.
Gauw plof ik neer op het koude stalen bankje en staar voor me uit, nog 15 minuten tot dat de volgende bus komt. Verveeld kijk ik om me heen en zie een reclame poster hangen, ik heb van kleins af aan de gewoonte dat ik alles lezen moet wat mijn pad kruist.
The perks of being a wallf lower? Wallf lower? Wauw het wordt steeds gekker wat die media mensen verzinnen, denk ik nog. Ze kunnen toch op zijn minst hun best doen om een fatsoenlijke naam te verzinnen voor hun film?! Ik negeer de titel en lees wat er verder allemaal op de poster gekrabbeld staat, het zijn comments van bekende Nederlanders die lyrisch zijn over de film,  zorgvuldig lees ik de hele poster. Wall Flower… Wall flowerrrr, laten we het erop houden dat ik het levende bewijs ben van een lange lange dag.
Een aantal dagen later zie ik de trailer van de film op televisie, nadat de beelden van het scherm verdwijnen zit nog blind te staren naar de buis…

Jawel beste vrienden, binnenkort een review op The Perks of Being a Wallflower, want ik heb het gevoel dat dit een film is die de moeite waard is. Eenzaamheid, struggels met je seksualiteit, moeilijke ouders of gewoon het feit dat je ‘overlooked’ wordt.
Deze film heeft het allemaal, houd Highlight in de gaten voor een review, ik heb zo het gevoel dat deze film beslist geen muurbloempje zal zijn.

Bye!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s